The home of joy!
Instagram
YouTube
LinkedIn

BTQ
Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.

Micro Speed + Mint

Telefon comenzi: +40744440534
Micro Speed + Mint
Produsele sunt aduse pe comandă.
Durata livrării:
- 2 zile lucrătoare (în funcție de stocul furnizorului)
- 2-3 săptămâni (în funcție de stocul producătorului)
675,00 RON
Nu este in stoc
  • Descriere produs
  • Mai multe informatii
  • Recenzii (0)
  • Etichete produs

Detalii

Trotineta Micro Speed este o combinație între design, confort și distracție. Platforma lată și suprafața acoperită cu material anti-alunecare oferă o călătorie confortabilă și relaxată. Cel mai important detaliu este sistemul patentat al roților, cu rulmenți înveliți în silicon, datorită cărora șocurile sunt absorbite iar rularea este lină chiar și pe suprafețe aspre.
Trotineta Micro Speed are un cric de parcare, deci nu va trebui să sprijiniți trotineta de garduri sau de copaci atunci când faceți o pauză pe traseu. Este fabricată din aluminiu, este ușoară (cântărește numai 3.75kg), are ghidon telescopic și rezistă la o greutate a utilizatorului de maxim 100kg. Se poate plia, ocupând puțin spațiu, fiind astfel ușor de transportat și depozitat.
Trotinetele Micro sunt produse rezistente, durabile, fabricate din materiale de cea mai bună calitate. Ele nu se vor defecta chiar dacă sunt folosite intensiv.

Mai multe informatii

Ceva Nou Nu
Pret 675,00 RON
Culoare Menta
Brand Micro
Materiale Aluminiu
Marime L
Specificatii Dimensiuni după pliere: 65x12x25 cm Greutate maximă suportată: 100 kg Diametrul roților față/spate: 145 mm Greutatea produsului: 3,75 kg Înălțimea minimă a ghidonului: 68 cm Înălțimea maximă a ghidonului: 98 cm

Scrie propria ta recenzie

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

FACEBOOK