The home of joy!
Instagram
YouTube
LinkedIn

BTQ
Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.

Micro Scooter White Interlock

Telefon comenzi: +40744440534
Micro Scooter White Interlock
Produsele sunt aduse pe comandă.
Durata livrării:
- 2 zile lucrătoare (în funcție de stocul furnizorului)
- 2-3 săptămâni (în funcție de stocul producătorului)
995,00 RON
Disponibilitate: In stoc
  • Descriere produs
  • Mai multe informatii
  • Recenzii (0)
  • Etichete produs

Detalii

Trotineta Micro White reprezintă o îmbinare perfectă între tehnologie și design elvețțian. Este una dintre cele mai elegante, bine proiectate și rezistente trotinete din lume.
Are roți mari de 200mm, concepute să ofere o alunecare confortabilă și rapidă. Platforma are un design unic, fiind mai joasă decât axul roților, asta însemnând o mai mare stabilitate și un efort diminuat atunci când înaintați.
Ghidonul este telescopic ș se poate ajusta în funcție de înălțimea dvs. Mecanismul facil de pliere face această trotinetă ușor de manevrat și depozitat. După pliere, dimensiunile trotinetei sunt de 72cm x 12cm x 33cm.
Cântărește numai 4.7kg și suportă o greutatea a utilizatorului este de maxim 100kg.
Este dotată cu un cric de parcare, deci nu trebuie să sprijinitți trotineta de garduri sau copaci atunci când vă opriți pe traseu.
Această trotinetă are în plus un cablu de siguranță încorporat în ghidon. Puteți astfel să vă securizați trotineta atunci când o lasați nesupraveghetă. Cablul este foarte rezistent și după ce reglați lungimea de care aveți nevoie, îl blocați cu ajutorul dispozitivului cu cifru. În acest fel trotineta nu va putea fi furată.

Mai multe informatii

Ceva Nou Nu
Pret 995,00 RON
Culoare Alb
Brand Micro
Materiale Aluminiu
Marime L
Specificatii Dimensiuni după pliere: 72x12x33 cm Greutate maximă suportată: 100 kg Diametrul roților față/spate: 200 mm Greutatea produsului: 4,7 kg Înălțimea minimă a ghidonului: 72 cm Înălțimea maximă a ghidonului: 102 cm

Scrie propria ta recenzie

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

FACEBOOK