The home of joy!
Instagram
YouTube
LinkedIn

BTQ
Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.

Micro Rocket Sky Blue

Telefon comenzi: +40744440534
Micro Rocket Sky Blue
Produsele sunt aduse pe comandă.
Durata livrării:
- 2 zile lucrătoare (în funcție de stocul furnizorului)
- 2-3 săptămâni (în funcție de stocul producătorului)
695,00 RON
Disponibilitate: In stoc
  • Descriere produs
  • Mai multe informatii
  • Recenzii (0)
  • Etichete produs

Detalii

Trotineta Micro Rocket este o provocare pentru cei care își doresc o trotinetă cu un design agresiv și doresc să își încerce limitele!
Roțile foarte late oferă stabilitate atât pe suprafețe plane cât și pe suprafețe ușor denivelate și pe piatra cubică. Este o trotinetă ideală și pentru coborât pante, deoarece are o inserție de cauciuc pe placuța de frână care previne supraîncălzirea atunci când frânați des. De asemenea, o suprafață largă de contact asigură faptul că uzura asupra roții cauzată de frânarea constantă este redusă la minim.
Micro Rocket are un cric de parcare, deci nu trebuie să sprijiniți trotineta de garduri sau copaci atunci când vă opriți pe traseu. Este o trotinetă ușoară, cântărind numai 3,85kg.
Se poate plia și astfel va ocupa puțin spațiu, fiind ușor de transportat și depozitat. Are ghidon telescopic și rezistă la o greutate a utilizatorului de maxim 100kg.

Mai multe informatii

Ceva Nou Nu
Pret 695,00 RON
Culoare Albastru
Brand Micro
Materiale Aluminiu
Marime L
Specificatii Dimensiuni după pliere: 65x12x21 cm Greutate maximă suportată: 100 kg Diametrul roților față/spate: 120 mm cu latime 64 mm Greutatea produsului: 3,85 kg Înălțimea minimă a ghidonului: 68 cm Înălțimea maximă a ghidonului: 98 cm

Scrie propria ta recenzie

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

FACEBOOK