The home of joy!
Instagram
YouTube
LinkedIn

BTQ
Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.

Clăpari

Clăpari

În 1980, frații Rosato, Lorenzo, Giuliano, Elvio si Giuseppe, au decis să lucreze împreună într-o mică fabrică din Asolo, Italia, asamblându-și cizme de schi în numele brandurilor mari din zona Montebelluna (cum ar fi Scarpa, Nordica etc).

Creșterea companiei i-a determinat să extindă fabrica și să investească în noi utilaje pentru a face față cererii tot mai mari de pe piață.

Un punct crucial de cotitură a avut loc în 2000, când Kneissl a propus fraților Rosato să producă și să asambleze cizme de schi pentru faimoasele mărci Raichle și Kneissl.

O altă etapă a avut loc în 2003, când frații Rosato au decis să-și valorifice experiența vastă în domeniul OEM pentru a-și dezvolta propriile serii de clăpari pentru bărbați. Aceasta a fost începutul timpuriu al brandului Roxa Ski Boot.

Această alegere a condus la un mare succes și a contribuit în mare măsură la creșterea companiei. Astăzi, Roxa este un producător de clăpari de top.

Din 2003, Roxa a devenit imaginea calității, a performanțelor ridicate și a fiabilității sinonime cu fraza Made in Italy.

  1. 1
  2. 2
  Articole 1 pana la 9 din 11 in total

FACEBOOK